HGS webshop är öppen. ---------- Mer info på FÖRENINGSKLÄDER
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hedemora Gymnastiksällskap
Rörelseglädje, utmaningar & vänskap
Välkommen till Hedemora gymnastiksällskap, HGS!
HGS försöker erbjuda alla pojkar, flickor, män och kvinnor möjlighet att deltaga i sällskapets varierande gymnastiska verksamhet. På alla nivåer och i alla grupper bedrivs verksamheten på ett sätt som utvecklar deltagarna positivt, såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt.
 
HGS verkar aktivt för att stärka det ideella ledarskapet genom att erbjuda ledarna kvalitativ hög utbildning samt arrangera tillställningar för sällskapets ledare. 

Vill du ställa ditt barn eller dig själv i kö till någon av våra grupper?  Klicka då här!
 
 
Vinteravslutning
2023-11-26 09:49

Tjolahopp 10/12 klockan 15.00-16.30 är det dags för föreningens vinteravslutning.
Temat för i år är Astrid Lindgren. Alla grupper har tilldelats en figur/låt som de som grupp fritt får tolka

 

Ett begränsat antal förköpsbiljetter kommer att finnas på bokhandeln i Hedemora från och med måndagen den 27/11. Dessa säljs fram till fredagen den 8/12. De som köper förköpsbiljett kommer att gå in genom en egen entré. 

Biljetterna kostar 20kr. För barn upp till 12 års ålder är inträdet gratis.

 

Det kommer även att finnas biljetter i entrén på  vinteravslutningen

 

Avslutningen kommer att innehålla allt från Nils Karlsson pyssling, Mio min Mio till Saltkråkan. Ni kommer att få uppleva en varierad uppvisning med massor av energi.

 

Varmt välkomna
Arrangör gruppen

EXTRA
Höstlovskul - Artistisk Gymnastik
2023-10-24 15:13, EXTRA
Kom och prova AG söndag den 5 november i Vasahallen, Hedemora

Deltagarna kommer att få PROVA PÅ Artistiska Gymnastikens alla delar. Alla passen är på 80 minuter och innehåller möjlighet att prova på alla redskapen som man använder inom artistisk gymnastik.

Inbjuda att vara med och arrangera
2023-10-20 21:22

Inbjudan till träff med arrangörsgruppen

Tisdag 24 oktober, 18:15 - 19:45,
Vasahallens klubbrum.

 

Gruppen har börjat planera vinteravslutning i december och det arbetet kommer att fortsätta. Vill du vara med och arrangera det är du varmt välkommen.

 

De som vill vara med och arrangera gymnastikmärkestagning är också välkomna. Även det  kommer att planeras av de som vill vara med under kvällen.

 


Länk till kalendern

Styrelsen informerar
2023-09-25 16:19

Höstens första styrelsemöte bestod av att flera rapporter från verksamheten, ekonomi och beslutande punkter.

 

Under sommaren har HGS arrangerat sommarträning och sommarläger för sällskapets egna medlemmar. HGS har även för första gången på många år arrangerat ett gymnastikläger för allmänheten med lyckat resultat. Sällskapet har även medverkat på skördeloppet och städat älven. 

Alla sällskapets ledare har uppvisat utdrag från belastningsregistret och är godkända för kommande årets aktiviteter.

Inbjudan är ute till tävlingen Vascupen/Vasatruppen och anmälningarna börjar trilla in. Så vi vill att ni alla lägger följande datum på minnet, lördag den 28 oktober, för då är tävling i Vasahallen.
Vi kommer att funktionärer till en rad olika saker. Allt från entré och kiosk till speaker och sekretariat.  Är ni intresserad kontakta tävlingsledare Kerstin Lundell.

 

All barn och ungdoms varsamhet arbetar med att ta fram tydlig information för de olika grupperna. Samtidigt ser tränarna/ledarna över utvecklingsstegar för de olika disciplinerna. Detta kommer ni märka allteftersom information kommer ut på hemsidan vid de olika grupperna.

 

Julavslutningen kommer i år att fixas av en arrangörsgrupp som har sitt första möte tisdag den 26 september, klockan 18.00 i Vasahallens klubbrum. Alla som vill vara med att arrangera är välkommen till den träffen. Man behöver inte anmäla sig i förväg, det är bara att komma.

Beställa kläder och kakor här
2023-09-13 18:07

Just nu är det tre försäljningar på G. Utöver de grupper som har fått i uppdrag att sälja kan alla beställa det de önskar via webben på dessa länkar senast den 29 september.

I samtliga butiker står Lillan Persson (ordförande) som säljare. Varorna från New Body Family och Ravelli levereras hem till er om ni så önskar, eller hämtas i Vasahallen, Hedemora. Kakservice kan enbart hämtas i hallen. Alla ni som väljer att hämta i hallen kommer att kontaktas av Lillan eller Kerstin i början av oktober för information om hämtning. Alla pengar går oavkortat till hela verksamheten.

 

Tack för att ni stöder oss i vårat ideella arbete!

AG har plats för flera deltagare i höstens grupper
2023-09-05 08:22

Artistisk gymnastik har plats för flera deltagare i både Äpple 1 och Äpple 2.

Tränarna i grupperna välkomnar nya utövare att prova på hela vecka 36. Kontakta Kerstin 073-8435173 för prova på anmälan.

Stort tack!
2023-09-01 09:03

Hedemora GS styrelse vill rikta ett stort tack till de medlemmar som ställde upp som funktionärer vid lördagens Skördelopp och de medlemmar som var med och genomförde söndagens Älvstäd 2023.

Tack vare er medverkan har föreningen tjänat ihop 6500 kr till vår verksamhet.

 

Nu ser vi fram emot en fin hösttermin tillsammans fylld med härlig gymnastik i alla dess former!

Vecka 35 = Prova på
2023-08-16 06:28
Anmäl dig till PROVA PÅ vecka 35.

Under vecka 35 finns det möjligheter att prova på HGS olika barnverksamheter kostnadsfritt. För att vara säker på att få en plats behöver man föranmäla. Det är helt okay att prova på flera grupper för att finna den inriktningen som verkar roligast att träna.

Nyheter från våra grupper
EXTRA, 14/07 08:03 
AG TVÅ-TREAN & 1, 10/07 16:02 
AG TVÅ-TREAN & 1, 10/07 16:02 
AG TVÅ-TREAN & 1, 10/07 16:01 
AG TVÅ-TREAN & 1, 10/07 16:00 
AG Äpple 2, 10/07 15:56