Första steget att bli ledare tar du genom att gå denna digital kurs
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hedemora Gymnastiksällskap
Rörelseglädje, utmaningar & vänskap
Parkour
Vad är parkour?

Parkour är att ta sig från punkt A till punkt B på snabbast, smidigast och effektivast sätt möjligt. I parkour ses varje hinder som en möjlighet att utveckla sin fysiska och psykiska kapacitet genom träning, för att överkomma allt svårare hinder.

 

Parkour utövas såväl inom- som utomhus – bara fantasin sätter gränser för vilka hinder och banor som ni kan skapa utifrån era förutsättningar. Parkour träning kombineras med Tricking som blandar element från kampsport, gymnastik, akrobatik och breakdance till en serie av rörelser. Varje utövare formar sin egen stil av trick på ett kreativt och estetiskt sätt. Tricken kategoriseras in i flips, twists, kicks och combos.

 

HGS erbjuder följden grupper:

Parkour grund från 8 år

Parkour från 12 år

Parkour Avancerad

 

Parkourläger håller på att planers i sommar
2024-05-09 12:49
Parkourtränarna håller på att planera dagläger för parkour

Det planeras ett parkorläger i sommar...  

 

Tränarna har lagt en plan och det som inte är riktigt klar är datumet. Så snart det är satt så kommer mer information. Vi kan berätta att lägret kommer vara en dag i augusti.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hedemora GS, 06/05 08:09 
Hedemora GS, 04/05 09:28 
Hedemora GS, 23/04 19:57 
Hedemora GS, 20/03 10:35