Stöd oss genom att köpa kläder, kakor och kryddor. Klicka här för mer info 👍
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hedemora Gymnastiksällskap
Rörelseglädje, utmaningar & vänskap
Läger, träningar och anda extra aktiviteter för både medlemmar och allmänheten
Läger, träningar och anda extra aktiviteter

HGS arrangerar flera olika aktiviteter utöver gruppernas träningar. Dessa extra träningar, läger och utbildningar vänder sig både till medlemmar och allmänheten.

  • För allmänheten arrangerar HGS gymnastikläger och öppna träningar i samarbeta med andra organisationer. Utöver det ges allmänheten tillfällen att prova på sällskapets olika verksamheter kostnadsfritt.
  • För HGS medlemmar arrangeras det specialträningar, lov aktiviteter, sommarläger, hopp & studs dag och märkestagningar. Detta är utöver de läger och extra träningar som grupperna själva arrangera .
Anmälan stängd till gymanstiklägret
2023-08-16 06:56

Nu är anmälan stängd till gymanstiklägret den 18-18 aug.

Totalt är det 22 anmälda deltagare som våra tränare kommer att ta inspirerar under två halva dagar. Alla deltagare kommer att erhålla mer information inom kort.

Anmäl dig till gymnastikläger i aug.
2023-07-20 11:30
HGS arrangerar gymnastikläger för alla som är nyfikna på att träna gymnastik.

Under två dagar kommer deltagarna på gymnastiklägret att träna och prova på massor av olika gymnastiska övningar från flera olika grenar inom gymnastik. Fokus kommer att vara på att balansera, rulla, snurra, svinga, hoppa, dansa och stretcha. Anmälan sker via HGS hemsida.

Gymnastikläger på gång
2023-07-14 08:03

I dagar håller HGS på att planera gymnastikläger för allmänheten i aug

Det betyder att alla från 7 års ålder är välkomna och att deltagarna inte behöver några förkunskaper. Som sagt vi planerar så håll utkik här på hemsidan för mer information.