SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hedemora Gymnastiksällskap
Gymnastik
Om Hedemora Gymnastiksällskap

Policy

Hedemora Gymnastiksällskaps policy är att vår verksamhet skall vara till för alla. Våra ledare skall vara välutbildade och föregå med gott exempel. Det uppnås genom nära samarbete mellan alla ledare och utbildare. I föreningen är det viktigt med en positiv föreningsanda, en positiv och engagerad styrelse, positiva och engagerade ledare som utvecklar deltagare i en positiv riktning.

 

Målsättning

Hedemora Gymnastiksällskaps målsättning är att vi ska vara en bra förening med respekt för varandra och våra deltagare.

 

Syfte

Hedemora GS skall erbjuda alla pojkar/flickor, män/kvinnor, som också önskar, möjlighet att deltaga i klubbens verksamhet. Hedemora GS vill på alla nivåer bedriva verksamheten så att den utvecklar människor positivt såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt.
Detta uppnår vi genom att erbjuda träningsformer av hög kvalitet, väl anpassad till människors olika behov, samt att stärka det ideella ledarskapet genom att erbjuda en kvalitativ hög utbildning till den enskilde ledaren.

 

Vi arbetar utefter Svenska Gymnastikförbundets uppförandekod

Svenska Gymnastikförbundet har en gemensam uppförandekod som gäller alla inom svenska gymnastikförbundet  – aktiva, anställda, ideellt verksamma:

 

1. Vi ger utövarna möjlighet att uppleva glädje och gemenskap i aktivitetenen. 

2. Vi underlättar individernas utveckling med utgångspunkt i den enskilda utövarens  utvecklingsnivå, förutsättningar och ambitionsnivå. 

3. Vi är goda förebilder. 

4. Vi respekterar allas lika värde. 

5. Vi respekterar utövarnas personliga integritet. 

6. Vi bidrar till utövarnas utveckling genom att på olika sätt göra dem delaktiga i beslut som rör deras träning och tävling samt skapar en miljö där individen reflekterar och tar eget ansvar. 

7. Vi ansvarar för utövarnas personliga säkerhet i samband med verksamheten.

8. Vi ansvarar för utövarnas hälsa och välmående i samband med verksamheten.

 

Källa: Uppförandekod - Svenska Gymnastikförbundet 

Styrelsen
Ordförande Linda Lorentsson
Vice Ordförande Sara Pommer
Sekreterare Kerstin Lundell
Kassör Anitha Staffansson
Ledamot Marcus Renberg
Ledamot Maria Fornlöf
Ledamot Mirjam Hed
Ledamot Julia Tapper
Ledamot Dennis Tapper
Suppleant Mattias Wargbo
Suppleant VAKANT