Stöd oss genom att köpa kläder, kakor och kryddor. Klicka här för mer info 👍
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hedemora Gymnastiksällskap
Rörelseglädje, utmaningar & vänskap
Om Hedemora Gymnastiksällskap

Hedemora GS vill erbjuda alla pojkar/flickor, män/kvinnor, som också önskar, möjlighet att deltaga i klubbens verksamhet.
Hedemora GS vill på alla nivåer bedriva verksamheten så att den utvecklar människan

 

HGS uppnår detta genom att erbjuda träningsformer som finns inom Svenska Gymnastikförbundet till hög kvalitet som är anpassad till deltagarnas färdighets nivåer. Utöver det så verkar alla HGS ledare aktivt för att utveckla alla sin deltagare fysiskt, psykiskt, socialt och kulturellt på ett positivt sätt.


Detta uppnår vi genom att erbjuda träningsformer av hög kvalitet, väl anpassad till människors olika behov, samt att stärka det ideella ledarskapet genom att erbjuda kvalitativ utbildning till den enskilde ledaren. Våra ledare skall vara välutbildade och föregå med gott exempel. I sällskapet är det viktigt med en öppen atmosfär, engagerad styrelse och ledare som utvecklar deltagare i en positiv riktning.

 
Idag erbjuder HGS;
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Verksamhetsplan 2023-2026

Under 2023 kommer fokus vara på sällskapets organisation i form av utvecklingsarbete för att skapa en stabil grund både gällande roller, ansvar och ekonomisk stabilitet.

 

Under året ses verksamheten över och långsiktiga planer kommer att tas fram för att implementeras från hösten 2023 och kommande år. Under 2024 fram till 2026 kommer förändringar av organisationen verkställas för att vid 100 års jubileet (15 mars 2026) ha ett stabilt sällskap som kan fortsätta sin verksamhet fram till nästa större jubileum.


Styrelsen
Organisationsstruktur
Roller och ansvar
Policy och regler
Ekonomisk stabilitet


Rekrytera & Behålla
Utövare
Ledare och tränare
Personer till ansvarsposter


Träningsverksamhet genom hela livet
Progressiv utveckling för utövare inom alla genrer
Utveckla träningsverksamhet för vuxna


Ungdom- och tävlingsverksamhet
Ålders och nivåanpassning
Ekonomiska riktlinjer

 

Alla organisationsutvecklingar kommer att ha sin grund i riktlinjer, policy och regler från RF, SvGF och andra styrande organ som HGS behöver förhålla oss till.