Vill du prova på Artistisk Gymnastik? Är du 9 år? Har grundläggande kunskaper? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hedemora Gymnastiksällskap
Rörelseglädje, utmaningar & vänskap
VERA Sport - förenings webshop

Hedemora Gymnastiksällskap samarbetar med Vera Sport och genom det har en webshop där medlemmar kan HGS föreningsjacka och matchande byxor. Föreningsjacka är det enhetliga klädesplagget som användes vid tävlingar.

 

HGS förenings webshop - VERA Sport

 

Beställningsdatum / Leveransdatum
När vi får hem din order, beställer vi hem de produkter som ska tryckas, och trycker dem ”on demand”. Det innebär att leveranstiden blir cirka 3-4 veckor oavsett när du lägger din beställning. I de fall din beställda vara är restnoterad hos leverantören, kontaktar vi dig om aktuell leveranstid. Beställer du namntryck på någon produkt, blir leveranstiden något längre.  Vi reserverar oss för något längre leveranstid vid längre helger, samt sommar- och juluppehåll. Alla profilprodukter är specialdesignade för Hedemora Gymnastiksällskap och kan därför inte lämnas tillbaka eller bytas.

 

Vid problem vid beställning av varor i föreningens webshop, kontakta Vera Sport via mail (info@verasport.se) så hjälper de dig.

Torpet - supporter webshop

Hedemora Gymnastikssällskap har skapat en webshop med massor av kläder och andra roligheter med  olika klubbtryck som våra medlemmar och supportrar kan beställa..

 

HGS Förenings webshop - Torpet


Tanken med webshopen är att erbjuda  ett brett sortiment med produkter för alla åldrar som  man på ett enkelt sätt kan beställa och få hemskickat.  Målet är att erbjuda en variation av tryck som representerar Hedemora Gymnastiksällskaps olika discipliner. Motiven kommer att dyka upp succesivt...,